Informasjon

 Velkommen til oss!

Applaus Scene er en strømmetjeneste som er støttet av Kulturdepartementet. 

Vårt ønske er å gi flere mulighet til å oppleve teaterforestillinger på et høyt nivå. Applaus Scene har som mål å formidle kjærlighet til teater og dramatikk til hele landet, ved å gi tilgang til det beste fra norske scener.

Nå har vi gleden av å presentere en filmatisk opplevelse av den prisbelønte teaterforestillingen:

HAVBOKA

Hvordan leier du filmen?

1. Opprett en bruker. Registrer din epostadresse, ditt navn og opprett et personlig passord. Du vil motta en bekreftelse på e-post. Klikk på lenken i eposten og logg inn på nytt. 

2. Betalingsløsning. Filmen koster kr 95,- å leie og kan betales med kort eller Vipps.

3. Visning av filmen. Filmen blir automatisk tilgjengelig når du har betalt og den er tilgjengelig i 48 timer. Dersom du vil se filmen på et senere tidspunkt under leieperioden, finner du filmen ved å logge inn med din bruker, klikke på ditt navn øverst i høyre hjørne og velge Mine videoer.

4. Dersom du ønsker strømme via mobil enhet, last ned appen dSpree for iPhone eller Android. Benytt samme innloggingsdetaljer.

Refusjon:

Hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd med tjenestene/produktene kjøpt hos oss i Applaus Scene, ta kontakt med kundeservice via telefon ( +47 926 15 036) eller epost (support@applausscene.no.)

 

Trykk her for ofte stilte spørsmål: https://applausscene.no/faq